Opinie

Oceń nas w Google

lub na naszej stronie

Marek Siwek

Rated 5,0 out of 5
1 kwietnia 2021

Chciałbym podziękować firmie Tren – usługi

pogrzebowe za

całą pomoc przy załatwieniu formalności

związanych z pogrzebem wuja na Woli. Cała rodzina była

bardzo zadowolona z ceremonii. Jeszcze raz

pozdrawiam

Anonimowy

Adam Maciej Nowicki

Rated 5,0 out of 5
25 marca 2021

Kultura obsługi, profesjonalizm, w tym doradztwo

prawne, jest cechą tego zakładu. Podkreślam

zdecydowanie konkurencyjne ceny.Rodziny, które

znalazły się niespodziewanie w krytycznej

sytuacji, znajdą tu życzliwość i pomoc.

Zakład pogrzebowy „TREN” winien stanowić

znakomity wzór w tej tak szerokiej branży

koniecznych usług. Serdecznie polecam.

Anonimowy

Karolina.S

Rated 5,0 out of 5
9 lutego 2021

Uczciwa firma pogrzebowa, która pomogła nam ze wszystkim. Organizacja i przebieg pogrzebu na najwyższym poziomie. Empatyczni i wyrozumiali pracownicy. Firma godna zaufania.

Anonimowy

Jan

Rated 5,0 out of 5
28 stycznia 2021

Dobra lokalizacja na Woli i brak problemów z parkowaniem jak u konkurencji, gdzie oglądaliśmy trumny i ceny z przysłowiowego „kosmosu”. Fakt, że można było zadzwonić i już późnym popołudniem otworzyć dla nas biuro i załatwić wszystkie szczegóły w bardziej „przyziemnych” cenach to widzę nie jest standard, dlatego polecam firmę Tren

Anonimowy

Kazimiera J.

Rated 5,0 out of 5
13 października 2020

Dziękuję za ogromną pomoc w organizacji pogrzebu mojego męża Świętej Pamięci Borysa Jarko. Bardzo pomocni ludzie i ślicznie zorganizowane ostatnie pożegnanie.

Dziękuję i pozdrawiam wszystkich pracowników zakładu pogrzebowego Tren.

Anonimowy

Dawid Z.

Rated 5,0 out of 5
8 września 2020

Tren to firma z największym doświadczeniem w kwestii uroczystości z ceremoniałem wojskowym. Jako żołnierz miałem zaszczyt uczestniczyć w dwóch takich uroczystościach zorganizowanych przez zakład Tren i jestem pełen podziwu tego, jak wszystko jest tam dobrze zorganizowane. Polecam zakład Tren.

Anonimowy

Krystyna

Rated 5,0 out of 5
20 lipca 2020

Tren to według mnie najlepszy zakład pogrzebowy

w Warszawie. Ceremonia pogrzebu przebiegła

bezproblemowo i bardzo uroczyście, wszystko

zostało dopięte na ostatni guzik. Polecam

usługi pogrzebowe tej firmy.

Anonimowy

Agnieszka S. z rodziną

Rated 5,0 out of 5
19 czerwca 2020

Mam bardzo dobrą opinie o tej firmie, młodzi i eleganccy żałobnicy, piękne auta i kwiaty w cenach które jak na warszawę i to co szukaliśmy były najlepsze. Polecamy z całego serca

Anonimowy

Alicja i Dawid P.

Rated 5,0 out of 5
15 maja 2020

Bardzo dobra firma, sami pamiętają o drobiazgach, Panowie pod kaplicą pytali rodziny o kwiaty i czy wszyscy maja transport, na prawdę czuć życzliwość w Trenie

Anonimowy

Bożena J.

Rated 5,0 out of 5
7 października 2019

Bardzo dobry zakład pogrzebowy. Dziękuję za taką pomoc i organizację godnej ceremonii pogrzebowej mojego męża. Obsługa pogrzebu jest niesamowita, to ile okazali nam wsparcia i jak dużo włożyli zaangażowania w pogrzeb przerosło nasze oczekiwania.

Anonimowy

Aneta

Rated 5,0 out of 5
30 czerwca 2019

Na Powązkach jest w czym wybierać, my wybraliśmy zakład pogrzebowy Tren i nie żałujemy. jesteśmy zadowoleni i nie mamy żadnych uwag.

Anonimowy

Tomek

Rated 5,0 out of 5
18 czerwca 2019

Korzystałem z usługi tej firmy i naprawdę jest to profesjonalizm pod względem doradztwa i wykonania tej ostatniej posługi.

Opinia pochodzi ze strony tren.uslugipogrzebowe.com.pl

Anonimowy